Τμήμα Εσωτερικών Ασθενών (Θάλαμοι)

Στο Κέντρο λειτουργούν δύο τμήματα εσωτερικών ασθενών (Θάλαμοι ασθενών). Καθημερινά νοσηλεύονται μέχρι 32 ασθενείς για θεραπείες, για αντιμετώπιση παρενεργειών από τις θεραπείες ή για αντιμετώπιση επιπλοκών της νόσου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας

  • Θάλαμος Α: 22 847473 – 474
  • Θάλαμος Β: 22 847476 – 477

Επισκέψεις σε Ασθενείς

Το Κέντρο αναγνωρίζει τη σημασία και την αξία του επισκεπτηρίου, ιδιαίτερα για τους ίδιους τους ασθενείς, αφού οι επισκέψεις προσφιλών τους προσώπων ενισχύουν το ηθικό τους.  Σέβεται επίσης την επιθυμία των οικείων των ασθενών να βρίσκονται κοντά τους.  Σε καμία περίπτωση όμως το επισκεπτήριο δεν μπορεί να μην υπόκειται σε περιορισμούς.  Έτσι η ιατρική και η νοσηλευτική υπηρεσία έπρεπε να καθορίσουν ωράριο, το οποίο να εξυπηρετεί τους ασθενείς και τους οικείους τους και ταυτόχρονα να διασφαλίζει τις ελάχιστες δυνατόν επιπτώσεις στην εξέλιξη της υγείας των ασθενών και τον περιορισμό των λοιμώξεων.  Σεβόμενοι το ωράριο συμβάλλετε στη διασφάλιση της υγείας των ασθενών:

Δευτέρα – Κυριακή

16:00 - 20:00

Αρκετοί επισκέπτες πολλές φορές φέρνουν φαγητά, γλυκά, φρούτα ή χυμούς. Πριν πάρετε οτιδήποτε, συμβουλευτείτε την Προϊσταμένη. Πάντως πρέπει να γνωρίζετε πως δεν υπάρχει επιπλέον χώρος για φύλαξη και διατήρηση των τροφίμων και ούτε επιτρέπεται να παραμένουν τρόφιμα στα κομοδίνα.

Τα άνθη και τα φυτά σε γλάστρες είναι επίσης απαγορευμένα, λόγω του ότι μέσα στο χώμα αναπτύσσονται διάφοροι μύκητες και άλλοι παθογόνοι μικροοργανισμοί, που εύκολα μεταδίδονται στον άνθρωπο. 

Οι επισκέψεις παιδιών κάτω των 12 ετών δεν επιτρέπονται, γιατί οι θεραπείες που χορηγούνται στους ασθενείς μπορεί να επηρεάσουν την υγεία τους.

Η ταυτόχρονη παρουσία άνω των δύο επισκεπτών σε κάθε δωμάτιο νοσηλείας δεν επιτρέπεται.

Διαβάστε Λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα