Τμήμα Εξωτερικών Ιατρείων

Το Τμήμα Εξωτερικών Ιατρείων βρίσκεται στο ισόγειο χώρου του Κέντρου. Λειτουργεί από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, από τις 08.00 μέχρι τις 16.30. 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 228473551 / 552 / 553

Στο Τμήμα αυτό θα προσέρχεστε κάθε φόρα που θα πρέπει να επισκεφθείτε τον ιατρό σας.

Κατά την επίσκεψή σας θα πρέπει να έχετε πάντοτε μαζί σας την κάρτα εγγραφής.

Μετά την εγγραφή στο τμήμα υποδοχής στην κεντρική είσοδο του Κέντρου, θα πρέπει να παρουσιαστείτε στο τμήμα υποδοχής των Εξωτερικών Ιατρείων για επιβεβαίωση των στοιχείων αλλά και του ραντεβού. Στο χώρο αναμονής του τμήματος υπάρχουν οθόνες με πληροφορίες για τη σειρά αναμονής σε κάθε εξεταστήριο. Από τις οθόνες θα ενημερωθείτε σε πιο εξεταστήριο θα πάτε όταν εμφανιστεί ο αριθμός εγγραφής σας. Το σχετικό σύστημα εφαρμόζεται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων του κάθε ασθενούς. Μετά την επίσκεψη στον ιατρό, το τμήμα υποδοχής των Εξωτερικών Ιατρείων θα ετοιμάσει την κάρτα εγγραφής με τον προγραμματισμό των επόμενων ραντεβού. Θα γίνει ενημέρωση για τους συνεργάτες του Κέντρου (Συνδέσμοι Ασθενών, κλινικά εργαστήρια κλπ) και θα σας δοθούν τα τηλέφωνα επικοινωνίας.

Το τμήμα εξωτερικών ιατρείων αποτελείται από το τμήμα νεοεισαχθέντων ασθενών, το τμήμα αιμοληψίας, το τμήμα υποδοχής, το νοσηλευτικό τμήμα, καθώς και από 16 ιατρικά εξεταστήρια. Εδώ εξετάζουν τους ασθενείς οι Παθολόγοι Ογκολόγοι και οι Ακτινοθεραπευτές Ογκολόγοι. Δύο φορές την εβδομάδα εξετάζουν οι διατροφολόγοι και μια φορά την εβδομάδα ο ιατρός ανακουφιστικής φροντίδας.

Διαβάστε Λιγότερα
Διαβάστε περισσότερα